Acasa      |          Despre Noi           |          Oferte         |            Bilete de avion             |      Contact

     Continental Tour  este ingredientul esential  pentru o vacanta reusita . Cu peste 20 ani de experienta in turism , echipa de la Continental Tour a dezvoltat o experienta larga in domeniu, precum si relatii fantastice cu tour-operatorii de top din turism ceea ce garanteaza vacante fabuloase la preturi foarte mici.

     Deci, nu cautati mai departe pentru a gasi vacanta de vis. Daca doriti o croaziera pe Mediterana sau pe Oceanele lumii , daca doriti sa va bronzati pe plajele insorite din orice parte a Europei sau a planetei  , daca doriti sa plecati intr-un circuit cultural sau pur si simplu sa va faceti cumparaturile de pe Champs-Elysees , veti avea posibilitatea de a gasi ceea ce cautati la Continental Tour. Cunostintele , experienta si  intuitia noastra ne permit  sa alegem cele mai bune oferte pentru clientii nostri , oferte de cea mai buna calitate la cel mai bun pret de pe piata.

     Misiunea noastra de  a va oferi o vacanta despre care sa povestiti cu drag pe viitor , la preturi atat de bune incat sa ne recomandati prietenilor si familiei.

     Daca va este teama ca desi ati platit contravaloarea pachetului turistic, nu veti putea beneficia de serviciile achitate, nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti mai putea recupera banii. Stim, este ultimul lucru pe care vi-l doriti, insa orice neplacere trebuie preintampinat„. De aceea Continental Tour are incheiata o Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a asumelor achitate catre turist, in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism la OMNIASIG, numarul 25552 valabila de la data de 26.07.2013 pana la data de 25.07.2014, de asemenea putem incheia si asigurari medicale de calatorie.

Continental Tour are si Licenta de turism numarul 3557 din 15.11.2011 si Brevetul de turism numarul 2040/01.06.2009-Voicila Madalina.


Copyright ® Continental Tour © 2013